دستورالعمل آماده سازی گوشت مرغ جهت مصرف

۱-گوشت مرغ خام ازگوشتهای پخته شده یا آماده برای پختن جدا نگهداری شود.

۲-هرگزازیک تخته گوشت یا چاقو برای آماده سازی گوشت خام،پخته شده یا آماده برای پختن استفاده نشود.

۳-قبل وبعد ازآماده سازی گوشت مرغ دستها کاملا با آب وصابون شسته شود.

۴-استفاده ازدستکش مناسب به هنگام آماده سازی گوشت مرغ

۵-با توجه به آلوده بودن پوسته تخم مرغ،می بایست قبل ازمصرف،تخم مرغ ها با آب وکف شسته شده وپس ازآن هم باید دستها با آب وصابون شستشوشوند.

۶-پخت تخم مرغ باید به صورتی باشد که زرده روان یا شل نباشد.

۷-ازخوردن تخم مرغ به صورت اصطلاحا عسلی یا بکاربردن آن درموادغذایی که به صورت خام مصرف می شوند (پخته نمی شوند) خودداری شود.

۸-پخت کامل غذا باعث ازبین رفتن عامل بیماری آنفولانزا شده،لذا تمام قسمتهای گوشت می بایست حداقل به دمای ۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۳۰دقیقه رسیده،به نحوی که هیچ بخشی ازگوشت رنگ صورتی یا شیره صورتی رنگ نداشته باشد.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× یک = 9

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>