شیرکاکائو

بسیاری از والدین برای آنکه فرزندشان را به خوردن شیر عادت دهند از اینکه آنها شیر کاکائو هم بخورند راضی می شوند اما از سوی دیگر می ترسند این شیر شکلات ها نیاز آنها را به کلسیم که مهم ترین هدف از خوردن شیر است ، فراهم نکند . در این باره باید بگوییم که .دو سوم کلسیم شیر در قسمت پروتئینی آن وجود دارد و کاملاً محافظت شده است بنابراین حتی اگر ترکیب های جاذب کلسیم ،به شیر اضافه شود بر میزان کلسیم دریافتی اثر نمی گذارند. یک سوم کلسیم شیر به صورت محلول است اما ذرات کاکائو در شیر کاکائو و شیر شکلات تمام آن را جذب نمی کند و مقداری از آن آزاد می ماند . به عبارتی بیشتر کلسیم شیر حتی در شیر کاکائو برای بدن قابل استفاده است اگر شخصی  از طعم و بوی شیر خوشش نمی آید ، می تواند طعم دهنده هایی مثل کاکائو به آن بیفزاید. البته جذب کلسیم کمتر می شود ولی چندان چشمگیر نیست.

نکته ای که در مورد شیر کاکائو یا شیر شکلات های موجود در بازار مطرح می شود ، این است که گفته می شود شیر مصرفی برای تهیه شیر کاکائو ی صنعتی کیفیت پایین تری دارد . لازم است به این نکته اشاره کنم که این موضوع حقیقت ندارد . کارخانه های معتبر ، از شیرهای با کیفیت برای تهیه محصولاتشان استفاده می کنند اما کارخانه های نا معتبر و ناشناخته ممکن است از شیرهای نا مناسب استفاده کنند. کاکائو طعم دهنده ای است که می تواند برخی بد طعمی ها را بپوشاند و مثلاً اگر شیر به ماست تبدیل شود ، مصرف کننده متوجه آن نخواهد شد . وقتی می گوییم شیر  با کیفیت پایین ، منظورمان کیفیت میکروبی است یعنی تعداد میکروب ها در میلی لیتر شیر باید مشخص باشد تا به آن شیر خوب بگوییم. هر چند میزان میکروب ها در شیر بالا برود کیفیت شیر پایین می آید و باعث خراب شدن طعم فرآورده ، ترش و مسموم شدن آن می شود . یکی دیگر از بحث های موجود در کیفیت ، مربوط به تقلب و مواد شیمیایی ای است که به شیر اضافه می شود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× 7 = بیست هشت

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>