خلاصه فرآیند تولیدمحصولات جانبی خرما

در این مطلب به معرفی فرایند تولید لواشک خرما می پردازیم . امیدوارم این مطلب برای تدوین طرح توجیهی تولید لواشک خرما مناسب باشد و اطلاعات خوبی در خصوص فرآیند تولید این محصول به شما بدهد .

۱- تحویل خرما

۲-  نگهداری خرما

۳- شست و شوی خرما که خود شامل مراحل شست و شوی اولیه ، ، شست و شوی ثانویه ، دریچه ی کنترل ورودی ، بازرسی خرما و شست و شوی نهایی آن است .

۴- هسته گیری

۵- خرد کردن

۶- پیش گرم نمودن

در پیش گرم نمودن (پری هیتر ) پوره میوه را در برابر حرارت مناسب قرار می دهند .میزان حرارت بستگی به نوع میوه (پوره) دارد . اما به طور کلی تا دمای ۷۰ الی ۸۰ درجه سانتیگراد گرما می دهند .

این عمل جهت کاهش آلودگی و بار میکروبی ، جلوگیری از فعالیت آنزیم ها و افزایش بازد هی صافی ها انجام می شود . لازم است جهت کنترل فشار بخار و حرارت پیش گرم کن