خواص طبی میوه انگور

انگورمیوه بهشتی

انگورمیوه بهشتی

انگور میوه ای است بهشتی که شامل ویتامین های A , B ، C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است

ترکیبات شیمیائی انگور

  • برگ مو:دارای ساکارز، لوولز Levulose، اینوزیت Inosite، مواد نشاسته‌ای و تعدادی اسیدهای آلی است‌.
  • دم خوشه انگور‌:دارای تانن‌، مواد رزینی‌، تارتارات پتاسیم و اسید‌های آلی است‌.
  • غوره:میوه سبز رنگ و نارس انگور است که دارای طعم ترش می‌باشد‌. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک‌، اسید فرمیک‌، اسید سوکسینیک Succinique Acid‌، اسید اگزالیک‌، اسید گلوکولیک Glucolique Acid و قند می‌باشد‌.
  • پوست انگور:دارای تانن‌، تارتارات پتاسیم‌، اسید‌های آزاد و مواد معدنی می‌باشد‌.
  • هسته انگور‌:در هسته انگور مقداری روغن و تانن موجود است‌. روغن هسته انگور Grape seed oil به رنگ زرد مایل به سبز است‌. این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می‌باشد‌. روغن هسته دارای تری گلیسیرید‌، اسید اولئیک‌، اسید پالمتیک‌، اسید لینولئیک‌، اسید استئاریک و اسید آراشیک می‌باشد‌.

جدول مواد موجود در صد گرم حبه انگور

  • آب ۷۵ گرم
  • پروتئین ۱/۳ گرم
  • مواد قندی ۲۰ گرم
  • کلسیم ۱۲ میلی گرم
  • فسفر ۰/۴ میلی گرم
  • آهن ۰/۴ میلی گرم
  • سدیم ۳ میلی گرم
  • پتاسیم ۱۷۵ میلی گرم
  • ویتامین آ ۱۰۰ گرم
  • ویتامین ب ۱ ۰/۰۵ میلی گرم
  • ویتامین ب ۲ ۰/۰۳ میلی گرم
  • ویتامین ب ۳ ۰/۳ میلی گرم
  • ویتامین ث ۴ میلی گرم

خواص داروئی

  • انگوربر طبق طب قدیم ایران گرم و تر است‌.
  • هر شخصی باید در روز انگور میل کند زیرا میوه ایضد عفونی کننده است .
  • امروزه در طب درمان های طبیعی ( نتروپت ) ، از رژیم های مختلف انگور استفاده می کنند هم چنین این میوه را برای درمان بیماری هاییبوست ، عوارض رماتیسم ، کم خونی و حتی پیش گیری از سرطان سودمند می دانند .
  • اخلاط بدن را متعادل می‌کند‌.
  • بسیارمقوی و مغذی است‌.
  • خونرا تصفیه می‌کند‌.
  • سینه و ریهرا صاف و تمیز می کند‌.
  • انگور برایدرمان ورم معده و روده مفید است‌.
  • دردرمان سل ریوی و سیاه سرفه مؤثر است‌.
  • برایدرمان اسهال خونی از انگور استفاده می‌شود‌.
  • برایدرمان نقرس بسیار مفید است‌.
  • یکی از خواص انگور ،‌ صاف کننده و « مولد خون بودن » آن است . انگورقند خون را نیز تنظیم می کند . به علاوه انگور قرمز برای تصفیه ی خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است . البته افراد Hypoglacimic ( افرادی که قند خون پایین دارند ) می توانند از انگور بهره ی زیادی ببرند . بنابر این سعی کنند همیشه انگور تهیه کنند و چند بار در روز مقداری از آن را میل کنند .
  • انگور یکی ازمیوه های ضد سرطان شناخته شده است و این ، به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است .
  • افرادی که در دوره ی نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند ، و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است ، سعی کنند از انگور ، هویج ، سیب و هلو ، به مقدار زیاد استفاده کنند . البته این میوه ها را با هم در آب میوه گیری ریخته و آب میوه ی حاصل شده را جرعه جرعه در طول روز بنوشند .
  • خوب است بدانید انگورپتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند .
  • انگور وسیب هردو میوه بهشتی هستندکه افراد مبتلا به ناراحتی های قلب و اعصاب می تواتند آب آن را نیز در طی روز بنوشند .
  • انگور برای سلامتی قلب ، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره ی خون مناسب و سازگار است .
  • این نکته را هم بدانید یبوست که عوارض آن بی اشتهایی ، نفخ ، سردرد تشنگی مفرط و بد بویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف می شود .
  • رژیم آب انگور برای مبتلایان بهسل ریوی و بواسیر نیز مفید است‌.
  • انگور دارای کلسیم ، آهن ، فسفر ، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.
  • انگور دارای ویتامین‌های و B و C وA  و D است.
  • انگور میوه جوانی است.
  • تأمین کننده غذای عضلات و روشن کننده مغز وتقویت حافظه است.
  • انگور دو برابر گوشت در بدنانرژی تولید می‌کند در حالی که سمیّت گوشت را ندارد.
  • خوردن انگور از کم خونی جلوگیری می‌کند مخصوصاً برایکودکان در فواصل غذا میل شود.
  • کسانی کهریه‌های آزرده دارند انگور غذای خوبی است.
  • انگور اشتهاآور است.
  • انگور فشار خون را برطرف می‌کند. ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود.
  • مهمترین مسئله برای انگور، دانستن این است که چه زمان و با چه چیزی خورده شود.
  • انگور با نان برشته سازگار است.
  • انگور با برنج، پرتقال، سیب زمینی تنوری و خربزه سازگار است.
  • هضم آب انگور بسیار آسان است و دارای کالری زیادی است.
  • کسانی که زردی دارند ۲۵ گرم از برگ انگور را در یک لیتر آب جوشانده روزی ۳ لیوان بخورند.
  • اگر هر صبح ناشتا یک قاشق از اشک مو بنوشید سنگ کلیه و مثانه برطرف خواهد شد.
  • انگور یک غذای خوب برای کسانی که می‌خواهند دچار سرطان نشوند، می‎باشد.
  • طبعسرکه انگور سرد و خشک است.
  • خوردن سرکه همراه غذا به هضم غذا کمک کرده و اشتها را باز می‌کند.
  • انگور چون تشعشعات خورشید را جذب نموده بهتر است خالص خورده شود.
  • انگور دافع سودا ، نرم کننده سینه  است.
  • برایدرمان یرقان هسته انگور را بکوبید با عسل مخلوط کرده میل نمایید.

برای درمان نقرس ، رماتیسم ، سنگ کلیه و مثانه روزی ۳ لیوان آب آنگور در فواصل غذا میل شود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج × = 30

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>