خواص طبی میوه انگور

انگورمیوه بهشتی

انگورمیوه بهشتی

انگور میوه ای است بهشتی که شامل ویتامین های A , B ، C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است

ترکیبات شیمیائی انگور

  • برگ مو:دارای ساکارز، لوولز Levulose، اینوزیت Inosite، مواد نشاسته‌ای و تعدادی اسیدهای آلی است‌.
  • دم خوشه انگور‌:دارای تانن‌، مواد رزینی‌، تارتارات پتاسیم و اسید‌های آلی است‌.
  • غوره:میوه سبز رنگ و نارس انگور است که دارای طعم ترش می‌باشد‌. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک‌، اسید فرمیک‌، اسید سوکسینیک Succinique Acid‌، اسید اگزالیک‌، اسید گلوکولیک Glucolique Acid و قند می‌باشد‌.
  • پوست انگور:دارای تانن‌، تارتارات پتاسیم‌، اسید‌های آزاد و مواد معدنی می‌باشد‌.
  • هسته انگور‌:در هسته انگور مقداری روغن و تانن موجود است‌. روغن هسته انگور Grape seed oil به رنگ زرد مایل به سبز است‌. این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می‌باشد‌. روغن هسته دارای تری گلیسیرید‌، اسید اولئیک‌، اسید پالمتیک‌، اسید لینولئیک‌، اسید استئاریک و اسید آراشیک می‌باشد‌.

جدول مواد موجود در صد گرم حبه انگور

  • آب ۷۵ گرم